header afbeelding

Heske Bezem aan de slag als nieuwe coördinator van het AKO

Het Autisme Kennisnetwerk Overijssel (AKO) is blij dat zij Heske Bezem aan jullie kan voorstellen! Heske gaat aan de slag als coördinator en daar heeft zij erg veel zin in. 

Pasfoto-Heske-Bezem.jpg

"Ik kijk er naar uit om mijn ervaring met het organiseren van bijeenkomsten en evenementen en mijn kennis en interesse in autisme te combineren. Ik denk graag creatief en in oplossingen. Daarnaast luister ik altijd zonder oordeel naar alle kanten van het verhaal. Mijn missie is, dat iedereen zijn eigen plek in de wereld kan en durft in te nemen. Als coördinator van het AKO draag ik graag mijn steentje bij in het inclusiever maken van de samenleving en het verbreden van de bekendheid en kennis over autisme en neurodiversiteit."

  • Heske heeft Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd, vervolgens een 1e graads Lerarenopleiding Maatschappijleer gehaald en recent nog de Post-HBO Autismecoach bij Windesheim gevolgd.
  • Ze heeft veel ervaring opgedaan met het organiseren van projecten en evenementen, onder andere bij Deventer Doet.
  • Ze heeft gewerkt in het onderwijs als docent en begeleider en zet zich in voor inclusiever onderwijs.
  • Ze is Professioneel Coach en bekend met autisme en neurodiversiteit.

Angela geeft het stokje door aan Heske

stokje-heske-angela.jpg

Op donderdag 14 maart as. gaf huidige coördinator Angela Thissen het stokje door aan Heske Bezem tijdens de AKO kennisbijeenkomst 'Autisme: jezelf kunnen en mogen zijn' in Enschede.  

Welkom Heske: veel succes en plezier in je rol als coördinator van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel! 

BEKIJK HIER EEN IMPRESSIE VAN DE KENNISBIJEENKOMST
telefoon icoon