header afbeelding

GEMEENTE DEVENTER NIEUWSTE AKO LID!

De gemeente Deventer doet vanaf heden mee aan het Autisme Kennisnetwerk Overijssel (AKO). Zij staan achter de missie van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel en maken met hun lidmaatschap alle AKO activiteiten toegankelijk voor al haar inwoners en medewerkers. De gemeente erkent de noodzaak voor meer (ervarings)kennis over autisme en wil graag haar steentje bijdragen.

Wethouder Ilse Duursma, met o.a. Jeugd en Onderwijs en Beschermd Wonen in haar portefeuilles, ziet de meerwaarde van deelname van de gemeente Deventer aan het Autisme Kennisnetwerk Overijssel in. Samen kunnen we het preventieve veld beter afstemmen op de specialistische autismehulpverlening, met inclusiviteit als uitgangspunt. Dus niet praten ‘over’ maar praten ‘met’.

Alle AKO activiteiten zijn te vinden op de website van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel. Sommige activiteiten zijn online, zoals de vragenuurtjes, andere activiteiten zijn op locatie en kunnen via een livestream worden gevolgd. We hopen op 14 maart 2024 veel inwoners en medewerkers van de gemeente Deventer te verwelkomen tijdens de blended AKO kennisbijeenkomst ‘Autisme: jezelf kunnen en mogen zijn’.

Wil je in contact komen met de coördinator van het netwerk om nieuwe activiteiten te initiëren in Deventer of omstreken? Mail naar info@autismeoverijssel.nl.

We heten Pieter Folkeringa (programmamanager Jeugd en Onderwijs) en Anke Klein Lebbink (beleidsadviseur) welkom als AKO contactpersonen en kijken uit naar verdere samenwerking.

WELKOM AAN ALLE INWONERS EN GEMEENTEMEDEWERKERS VAN DEVENTER! Welke gemeente volgt?

Deventer-welkom.jpg


telefoon icoon