header afbeelding

Auticomm.

Bezoekadres
Wolferlanden 32
7542 CZ Enschede

(06) 22 670 970 (tijdens kantooruren)
info@auticomm.nl www.auticomm.nl

Auticomm. is een van de initiatieven van Marjon Kuipers NMI Register Mediator, NLP Coach / Master Practitioner en gecertificeerd als Toptrainer autisme, maar bovenal ervaringsdeskundige.

  • Auticomm. verzorgt landelijk cursussen & trainingen in auticommunicatie. Auticomm. richt zich voornamelijk op de communicatie tussen kinderen, jongeren of volwassenen met autisme en een normale tot hoge intelligentie en hun naaste omgeving. De meeste trainingen van Auticomm. worden gegeven in samenwerking met ervaringsdeskundigen.
  • Auticomm. wenst een autismevriendelijk Nederland en daarom hebben wij de intentie en Autismevriendelijk! ontwikkeld. Na afloop van een cursus of training ontvangt u het certificaat Autismevriendelijk!, krijgt u een vermelding op onze lijst van autismevriendelijke bedrijven.
  • Auticomm. organiseert 2 maandelijks het autismecaf√© Enschede. Een informatieve en informele avond rond het thema autisme voor iedereen die met autisme in contact is.
  • Auticomm. zorgt voor doorverwijzing bij bijvoorbeeld diagnostisch onderzoek via autismenetwerk CompASS, Mediant of Karakter.

Auticomm. is een deskundige partner in de begeleiding van de communicatie in woord en schrift tussen ouders en instanties zoals BJZ en Justitie. Marjon Kuipers wordt door De Rechtbank erkend als autisme deskundige.
In het geval van conflicten waarbij autisme een rol speelt, bijvoorbeeld bij arbeidsgeschillen, echtscheidingen en omgangsregelingen, kunt u Marjon Kuipers inschakelen als geregistreerd NMI Mediator.

telefoon icoon