header afbeelding

ACTOO-Twente

Bezoekadres

Enschede

06 21950181
[javascript protected email address] www.actoo-twente.nl

ACTOO-Twente is een kleinschalige praktijk, gerund door twee ervaren en enthousiaste mensen. ACTOO-Twente maakt deel uit van het autismenetwerk Compass en is werkzaam binnen de 14 gemeenten van Twente, ook wel Samen 14 genoemd. Daarnaast zijn we Beeld- en Breincoach/-specialist hetgeen betekent dat wanneer er sprake is van beelddenken ACTOO-Twente ook hiervoor de juiste hulp in huis heeft. ACTOO-Twente werkt vanuit het Beeld en Breinprincipe en zijn als zodanig ook erkend.

Wat zij doen

Het blijkt vaak dat wanneer de opvoeding en/of ontwikkeling van een kind niet vanzelfsprekend verloopt de gevolgen hiervan behalve in het gezin ook op school te merken zijn. Omgekeerd zien zij regelmatig dat wanneer het op school niet goed gaat, dit er soms toe leidt dat het thuis ook niet lekker loopt. Doordat ACTOO-Twente op beide gebieden veel kennis en ervaring heeft, worden er goede, praktische en vooral haalbare handelingsadviezen gegeven op een breed terrein. Binnen de individuele begeleiding werkt ACTOO-Twente onder andere volgens de principes van het NLP (Practitioner gediplomeerd) en/of de Transactionele Analyse. Tevens is ACTOO-Twente officieel erkend als Matrix-coach.

Voor wie

ACTOO-Twente richt zich zowel op het gezin als op de onderwijsinstelling, de individuele leerling/ student en zijn of haar ouders. De onderwijscliƫnten van ACTOO-Twente zijn afkomstig van vmbo tot en met universiteit. Ook vanuit het speciaal onderwijs weet men al langere tijd de weg naar ACTOO-Twente te vinden. Kernbegrippen voor ACTOO-Twente zijn: praktisch, realistisch, maatwerk en duurzaam.

telefoon icoon