header afbeelding

SAVE THE DATE! | 4 APRIL 2024

Het Projectteam Design Your Life nodigt u uit voor een inspirerend symposium waarin de resultaten van het onderzoeksproject "Design Your Life" worden gepresenteerd. Dit innovatieve project, uitgevoerd door de HAN University of Applied Sciences en de Universiteit Twente, heeft als doel jongvolwassenen met autisme en hun begeleiders in staat te stellen hun eigen technologische oplossingen te ontwerpen, om zo de zelfstandigheid van deze groep te vergroten.

Gastspreker is Prof. Sue Fletcher-Watson. Sue Fletcher-Watson is hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Edinburgh. In haar onderzoek streeft Sue naar betekenisvolle inclusie en neurodivergent leiderschap met een bijzondere aandacht voor autisme. Tevens is zij de auteur van het veelgeprezen boek ‘Autism: A New Introduction to Psychological Theory and Current Debate’.

  • Symposium Design Your Life
  • Datum: 4 april 2024
  • Tijd: [Tijd wordt nog bekendgemaakt]
  • Locatie: [Locatie wordt nog bekendgemaakt]

Tijdens dit symposium worden:

  • De belangrijkste bevindingen en resultaten van het "Design Your Life" project gedeeld.
  • Voorbeelden gegeven over het gebruik van de toolkit.
  • Een platform geboden voor discussie en het delen van best practices met betrekking tot technologie en zelfstandigheid.
  • Dit evenement biedt een waardevolle gelegenheid om te leren, te netwerken en samen te werken met professionals en experts op het gebied van autisme en technologie.

Reserveer 4 april 2024 in uw agenda en houd onze website en sociale media in de gaten voor meer informatie over het programma en de registratieprocedure. Het Projectteam Design Your Life kijkt ernaar uit u te verwelkomen op dit symposium en samen te werken aan het verbeteren van de levenskwaliteit van jongvolwassenen met autisme.

Het project wordt uitgevoerd in een samenwerking tussen de Universiteit Twente en HAN University of Applied Sciences. Ook de organisatie van het symposium is in handen van deze twee organisaties.

Projectpartners

Projectpartners vormen samen een team en leveren vanuit hun eigen expertise waardevolle informatie voor het onderzoek. Deelnemers zijn: Karakter, Dr. Leo Kannerhuis, Siza, RIBW-AVV, Pluryn, Belangenvereniging NVA, Werkgeversorganisatie WZW, Werknemersorganisatie BPSW, 2Tango, Assortimens, Coolminds, Jouwomgeving

Meer informatie over het symposium en het project
telefoon icoon