header afbeelding

LOLEA: op zoek naar creatieve jongeren van 12 tot 28 jaar met autisme

Jongeren met autisme hebben een bijzonder creatief talent. Toch hebben ze vaak een afstand tot de arbeidsmarkt waardoor ze thuis komen te zitten of naar een dagbesteding gaan waar ze niet uitgedaagd worden.

Met LOLEA wil Ramona Lauw -fotograaf, student psychologie en sinds kort trotse eigenaar van LOLEA- deze jongeren een podium geven om hun creatieve talent aan de wereld te tonen. 

Zij is daarom op zoek naar creatieve jongeren van 12 tot 28 jaar met autisme die bijzondere ontwerpen maken, in de vorm van tekeningen of computer graphics. Deze hoeven geen uitontwikkelde ideeën te zijn, een schets die ergens anders voor bedoeld was kan ze soms ook goed gebruiken. Je kan je ontwerp mailen naar mail@lolea-label.nl en misschien komt hun ontwerp dan op de kleding van LOLEA te staan. Je krijgt hier dan een marktconforme vergoeding voor.

Omdat LOLEA een nieuw kledingmerk is, begin Ramona klein met 5 ontwerpen. Inmiddels heeft zij 1 ontwerp van Vince uitgewerkt en bedrukt op een prachtige blauwe trui. Hier kan je de trui zien www.lolea-label.nl en het stukje over Vince www.lolea-label.nl/ontwerpers/.

Logo-LOLEA.png
GA HIER NAAR DE WEBSITE LOLEA
telefoon icoon