header afbeelding

Integraal Zorgakkoord getekend

zorgakkoord-ondertekening.jpg

Vrijdag 16 september 2022 hebben Actiz, De Nederlandse GGZ, Federatie Medisch Specialisten, InEen, Nederlandse Federatie van Universitaire medische centra, Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, Patiëntenfederatie Nederland, Vereniging van Nederlandse Gemeenten, Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland, Zelfstandige Klinieken Nederland, ZorgthuisNL, Zorgverzekeraars Nederland samen met het ministerie van VWS het Integraal Zorgakkoord ondertekend.

Lees hier het nieuwsbericht

Zonder MIND

Vereniging MIND Platform heeft 19 lidorganisaties en werkt samen met meer dan honderd cliënten-/naastenorganisaties en zelfregie-/herstelinitiatieven in Nederland. De leden van de vereniging MIND stemden unaniem tegen het ondertekenen van het Integraal Zorgakkoord. MIND besloot daarom om het IZA niet te tekenen. Wat zijn de gevolgen hiervan?

Lees hier verder het artikel op ggznieuws.nl

De Nederlandse ggz zet handtekening onder integraal zorgakkoord

Namens de Nederlandse ggz heeft bestuurslid Stephan Valk 16 september 2022 het integraal zorgakkoord (IZA) ondertekend. De leden van de Nederlandse ggz, branchevereniging van ggz-instellingen, waren vorige week al unaniem akkoord gegaan met deelname aan het nieuwe zorgakkoord.

Lees hun volledige bericht op hun website
telefoon icoon