header afbeelding

Janita Beldman treedt toe tot het Autisme Kennisnetwerk Overijssel

Auticoach Tiro in de persoon van Janita Beldman is toegetreden tot het Autisme Kennisnetwerk Overijssel: WELKOM!

  • Janita werkt al 30 jaar in de zorg en heeft inmiddels ruim 6 jaar haar eigen praktijk. Ze heeft een kantoor in Nijverdal. Zij coacht volwassenen (18+) met autisme en is gespecialiseerd in het coachen van ouderen met autisme. Ook ouders, partners, gezinsleden, zorgverleners, mensen uit het onderwijs of anderen die in hun directe omgeving te maken hebben met iemand met autisme, kunnen bij Auticoach Tiro terecht.
  • Ze is opgeleid als Z-verpleegkundige en heeft (o.a.) in de VB sector en ouderenzorg gewerkt. Ze heeft de post-hbo-opleiding Autismecoach bij Hogeschool Windesheim in 2018 gevolgd en deed een aanvullende opleiding bij de Autisme Academie Auticomm en bij de Delfos Academy.
  • Altijd hadden clienten met autisme haar aandacht. De eerlijkheid en puurheid sprak haar aan. Inmiddels is ze ook privé omringd door mensen met autisme.
  • Janita kijkt altijd naar de persoon en vraagt zich af ‘wat wil jij?’. Met een rugzak vol aan autisme gerelateerde methodes (waaronder autisme op je bord) kijkt ze vervolgens naar wat de cliënt nodig heeft.
  • Janita zie je hiernaast op de foto, terwijl ze het convenant ondertekent. Nogmaals WELKOM!
telefoon icoon