header afbeelding

WELKOM AssortiMens!

Stichting AssortiMens is een kleine innovatieve zorgorganisatie die gespecialiseerde dagbesteding aanbiedt voor mensen met autisme en een gemiddelde of bovengemiddelde intelligentie. “Ooit gestart door een stel kwajongens met een grote bevlogenheid en andere ideeën, inmiddels een volwassen instelling”.

De dagbesteding bij AssortiMens richt zich op het persoonlijke welzijn van de deelnemer. Voor elk mens is het belangrijk om perspectief te hebben en “om ergens bij te horen”.

Vanaf 19 december 2021 is AssortiMens het hoofdaannemerschap voor Samen14 gegund (WMO). Menzis Zorgkantoor heeft met ingang van 1 juli 2022 AssortiMens hoofdaannemerschap voor de langdurige zorg gegund.

AssortiMens heeft plekken vrij: zie deze folder 

Ondertekening-convenant-Assortimens-Michel-ten-Buren.jpeg

AssortiMens is sinds maart 2018 gevestigd aan de Parallelstraat 52 in Oldenzaal. Michel ten Buuren ondertekende hier het convenant, met naast hem de autismeprijs, die AssortiMens in 2014 in ontvangst mocht nemen van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel!

Het Autisme Kennisnetwerk Overijssel was in 2013 al bij AssortiMens op bezoek ten tijden van het project Autisme & Eigen Kracht, zie dit korte filmpje (vanaf 1.45 minuten komt vrijwilliger Jan aan het woord van werkplaats studio 13, toen nog gesitueerd in Enschede).

Om deze content te tonen moeten we cookies plaatsen. of bekijk het op www.youtube.com/embed/IURNpbDi7DY

telefoon icoon