header afbeelding

Save-the-date voor een Speciale Filmavond en Sprekerspanel!

Datum
20 nov. 2023

Tijd
19:00 t/m 22:00

Locatie
Steenwijkerland

NVA in Steenwijkerland organiseert een filmavond en je wordt van harte uitgenodigd door hen: 

Heb je plannen voor maandagavond 20 november? Zo niet, dan hebben we een geweldige gebeurtenis om in je agenda te zetten. We organiseren namelijk een speciale filmavond met de vertoning van de film "Mind my Mind." 🍿

Waar gaat de film over, vraag je je af? Nou, "Mind my Mind" is een prachtige en ontroerende film die het verhaal vertelt van een man met autisme en zijn reis door het complexe landschap van sociale interactie. Het is een film die je niet mag missen en die je zeker aan het denken zal zetten.

Maar dat is nog niet alles! Na de film hebben we een verrassing voor jullie. We hebben een geweldig sprekerspanel samengesteld dat met jullie in gesprek zal gaan over autisme. En het beste is dat we nu alvast een paar namen kunnen onthullen: Pascal van IJzendoorn en Annemiek Koster zullen aanwezig zijn om hun inzichten en ervaringen te delen. 🗣️

Natuurlijk willen jullie meer weten over waar deze avond zal plaatsvinden, hoe laat jullie er moeten zijn, en wie er nog meer deel zullen nemen aan het panel. Geen zorgen, we zullen binnenkort meer informatie met jullie delen.

Dus, zet 20 november in je agenda en bereid je voor op een avond vol filmplezier en inspirerende gesprekken. We kunnen niet wachten om jullie daar te zien!

telefoon icoon