header afbeelding

Online gespreksgroep Verken je autisme – vrouwen

Datum
10 okt. 2023

Tijd
20:30 t/m 21:45

Locatie
online

Als je als vrouw met autisme wordt gediagnosticeerd gaat er meestal een wereld voor je open. Je hebt al een heel leven achter je met worstelingen die je nooit helemaal begreep. Nu je een diagnose hebt, wil je er alles over weten. In deze gespreksgroep onderzoek je in een veilige omgeving, samen met gelijkgestemden, wat autisme voor jou betekent.

Deze online gespreksgroep is een plek waar jij je onder leiding van onze ervaringsdeskundige gespreksleidster kunt verbinden met anderen die begrijpen wat het betekent om als vrouw met autisme te leven. Er doen maximaal 8 vrouwen mee.

Of je nu recent bent gediagnosticeerd of al jarenlang met autisme leeft, je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze gespreksgroep.

Wel willen we benadrukken dat onze gespreksgroep geen vervanging is voor professionele hulp. We raden je altijd aan om professionele hulp te zoeken indien nodig.

* online gespreksgroep van 8 bijeenkomsten
* van 10 oktober 2023 tot 22 mei 2024
* Dinsdag van 20.30 - 21.45 uur
* Voor volwassen vrouwen met autisme
* Met een gemiddelde tot hoge intelligentie die aan de hand van thema’s willen verkennen wat autisme concreet voor hen betekent
* Eenmalige bijdrage van €20,-

Meer informatie en aanmelden op website Autisme Digitaal
telefoon icoon