header afbeelding

Lotgenotenbijeenkomst voor ouders van kinderen met ASS

Datum
27 mrt. 2023

Tijd
19:30 t/m 21:00

Locatie
Zwolle

Lotgenotenbijeenkomst voor ouders van kinderen met ASS problematiek

Wanneer jouw kind een autisme spectrum stoornis heeft kan dit impact hebben op jou als ouder. Merk je dat je hierover niet kunt praten met mensen in jouw kennissenkring? Of met ouders op het schoolplein?

In onze lotgenotenbijeenkomst vind je steun, herkenning en een luisterend oor. Je kunt met andere ouders in gesprek die in een soortgelijke situatie zitten of hebben gezeten. Het delen van elkaars verhalen kan steunend en ook inspirerend zijn.

ZwolleDoet! organiseert maandelijks lotgenotenbijeenkomsten waar alle ouders welkom zijn (het is niet relevant of zij zelf wel/niet met ASS gediagnosticeerd zijn). De lotgenotengroep is opgezet voor en door ouders. Dat betekent dat ouders zelf de vragen of hun verhaal inbrengen. Zij kunnen met de aanwezige ouders hierover in gesprek gaan. De gesprekken vinden plaats onder leiding van een vrijwillige gespreksleider. Voor de organisatie van de bijeenkomsten zorgt ZwolleDoet!

Om zoveel mogelijk ouders in de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, worden de bijeenkomsten afwisselend op een middag of avond georganiseerd. Geïnteresseerden hoeven niet maandelijks aan te sluiten als dat in hun agenda niet past.

Voor de organisatie is het van belang om vooraf te weten op hoeveel mensen er gerekend kan worden. Daarom vragen we iedereen om zich van tevoren via het bijgaande formulier aan te melden.

Meer informatie
telefoon icoon