header afbeelding

Kaptstok Leerwerktrajecten MOTA

Bezoekadres
Plesmanweg 31
7602 PD ALMELO

0546 63 31 84
[javascript protected email address] www.dekapstok.nl

MOTA is een leerwerktraject van De Kapstok voor jongeren met psychiatrische stoornissen en is met name gericht op jongeren met een autisme spectrum stoornis.

MOTA biedt haar deelnemers mogelijkheden om kennis te maken met een breed scala aan beroepsrichtingen. Voorop staat het opdoen van werkervaring, het verbeteren van de sociale vaardigheden en het verwerven van werknemersvaardigheden. MOTA biedt ook de mogelijkheid scholing te volgen op MBO niveau 1 en 2, door middel van een individueel leertraject binnen de bedrijfsmatige werkomgeving.
Het uiteindelijke doel is realisatie van doorstroming naar een duurzame geschikte arbeidsplaats en/of opleidingsplaats.

MOTA biedt onder andere trainingsmogelijkheden in de sectoren metaal, elektro, hout, logistiek, inpakwerk, montage, ICT, copyshop, catering, zorg, facilitair, administratie en groenvoorziening. Op de verschillende afdelingen van MOTA worden opdrachten voor derden verricht. Zo biedt de grafische afdeling mogelijkheden voor het professioneel verzorgen van klein drukwerk en verzorgt de cateringafdeling zowel luxe lunches als ook het cateren van recepties en feesten.

telefoon icoon