Kennisbijeenkomst 12 april 2019 met Martine Delfos (follow up): 25 plekken beschikbaar! MELD JE AAN!

Geplaatst op: 25 maart 2019

Martine Delfos heeft haar visie op 7 november 2018 met ons gedeeld tijdens de eerste kennisbijeenkomst 'Autisme & Thuiszitters'. Lees HIER en bekijk het sfeerfilmpje. In haar lezing had zij, op ons verzoek, vlogs van een aantal Overijsselse jongeren verweven. Uit de evaluatie bleek dat er vraag was naar meer (verdieping).

We organiseren daarom een follow up bijeenkomst 'Autisme & Thuiszitters' in de vorm van een (gratis) vraag/antwoord sessie met Martine Delfos op vrijdag 12 april 2019 van 15:00 - 17:00 uur in Deventer. Iedereen die wil kan aansluitend -tegen een vergoeding van €10,- per persoon (contant mee te nemen)- mee eten van een overheerlijk stamppotbuffet.

De bijeenkomst wordt EXCLUSIEF georganiseerd voor de deelnemers die 7 november 2018 aanwezig waren en voor leden van het Autisme Kennisnetwerk Overijssel (AKO).

MAAR: ER IS NOG (BEPERKT) PLAATS! WE STELLEN DAN OOK 25 PLEKKEN BESCHIKBAAR VOOR EXTERN GEINTERESSEERDEN: DEELNAME OP VOLGORDE VAN AAMELDING. 

Wat Martine gaat doen is de rijkdom aan kennis -die in ieder van jullie zelf zit- naar boven laten komen. Dat doet ze door jullie concrete vragen te beantwoorden, maar ook jullie denken op áán te zetten. Elke vraag kan gesteld worden, geen vraag is haar te gek. Maar je zult begrijpen dat niet alle vragen tijdens de bijeenkomst beantwoord kunnen worden. De vragen die Martine beantwoordt zal ze zodanig diepgaand beantwoorden dat iedereen er iets aan heeft en er zoveel mogelijk (deel)vragen in verwerkt zijn. Aan tafel gaat het vraag/antwoord gesprek gewoon door. Met Martine Delfos. Maar ook de vloggers van de vorige bijeenkomst eten mee en zijn bereid om al jullie vragen te beantwoorden. Ook is er een aantal ouders aanwezig: zij ontmoeten graag andere ouders! 

Gezien de (25) beperkte plaatsen is het voor deze follow-up bijeenkomst noodzakelijk dat je je AANMELDT, ook voor het buffet. Dus doe dat per mail naar els.devries@autismehulpverlening.nl.

Voor de volledigheid:

  • De bijeenkomst van 15:00 – 17:00 uur is gratis.
  • Voor het buffet van 17:00 – 19:00 uur betaal je €10 per persoon. Dit dien je (het liefst gepast) contant mee te nemen.
  • De bijeenkomst is in de Steerne (gebouw 18a op deze plattegrond), Nico Bolkesteinlaan 1, 7416 SB, Deventer.
  • Lees hier de volledige uitnodiging.

 

 

Op zoek naar nuttige adressen van organisaties, bedrijven en instanties?

Nuttige adressen