header afbeelding

Wandeling voor partners van een volwassene met autisme

Datum
08 feb. 2023

Tijd
09:45 t/m 11:45

Locatie
Wierden

Wandeling voor partners van een volwassene met autisme

“Samen wandelen voelt goed, we komen allemaal voor hetzelfde en we begrijpen elkaar.” Evenmens organiseert wandelingen voor partners van een volwassene met autisme!

Wanneer iemand de diagnose ASS krijgt, vallen veel dingen op de plek. Tevens begint er dan een zoektocht. Ook als partner van iemand met ASS komen er dan veel vragen.

Hoe ga ik nu met hem of haar om?

Hoe zorg ik goed voor mezelf als mantelzorger?

Wat heeft hij of zij nodig van mij en wat moet ik nu juist niet doen?

Heb ik het allemaal wel goed gedaan?

Het “hoe verder” heeft tijd nodig om hierin samen de weg te vinden. Alles begint met acceptatie. Wij bieden mogelijkheden om ervaringen te delen en elkaar te versterken.

Om antwoord op deze vragen te krijgen, gaan we al wandelend met elkaar in gesprek over dat wat er op dat moment speelt.


Wat kun je verwachten?

Een luisterend oor voor jouw verhaal, informatie en advies over autisme, kennis van de sociale kaart betreffende autisme in uw regio, informatie over mogelijke regelingen en contact met andere partners van volwassenen met autisme. Vul het formulier hieronder in om je op te geven voor een wandeling voor partners van een volwassene met autisme.

De wandeling op 8 februari start om 10.00 uur vanaf Landgoed De Barkel aan de Hexelseweg 52B te Wierden. Om 11.00 uur staat de koffie klaar. We verzamelen om 9.45 uur.

Meer informatie en aanmelding
telefoon icoon