header afbeelding

Thema-avond Autisme en Ouderschap

Datum
30 okt. 2023

Tijd
19:15 t/m 21:30

Locatie
Steenwijk

Op maandag 30 oktober 2023, van 19.30 tot 21.30 uur (je kunt al binnenlopen vanaf 19.15 uur), organiseert NVA Steenwijkerland een superinteressante thema-avond over Autisme en Ouderschap.

Jolanda Terlien zal een interactieve presentatie geven over autisme en ouderschap. Deze avond is bedoeld voor alle ouders die te maken hebben met autisme, hetzij bij henzelf of bij hun kinderen.

Locatie-Kosten

Het vindt plaats bij Pannenkoekboerderij Steenwijk, Meppelerweg 89 in Steenwijk, en het beste van alles is dat de toegang helemaal gratis is, inclusief drankjes om van te genieten!

Over de spreker

Spreker voor de avond is Jolanda Terlien, een enthousiaste professional die zich richt op iedereen van 0 tot 18 jaar, hun ouders en de professionals die met hen werken. Ze gelooft in het vormgeven van de toekomst van onze kinderen en het maken van een verschil. Voor mensen met autisme kan ouderschap, opvoeden en opgroeien een prachtige maar vaak complexe uitdaging zijn.
Jolanda werkt vanuit haar eigen praktijk EWW met kinderen, hun ouders en professionals en heeft daarnaast een kinderopvang in Oldemarkt. Zoals ze zelf zegt; "Het gaat om het vormgeven van de toekomst van onze kinderen en het verschil durven maken."

Aanmelden


Om ervoor te zorgen dat er genoeg stoelen en drankjes voor iedereen zijn , zouden ze het fijn vinden als je je van tevoren aanmeldt. Dit kan heel simpel door een e-mail te sturen naar nva.steenwijkerland@autisme.nl, en dit kan tot en met 28 oktober 2023.

De NVA Steenwijkerland hoopt jullie allemaal te zien op deze boeiende avond vol inzicht en begrip. "Laten we samen werken aan een betere toekomst voor onze kinderen en gezinnen die te maken hebben met autisme".

telefoon icoon