header afbeelding

SYMPOSIUM 'DESIGN YOUR LIFE'

Datum
04 apr. 2024

Tijd
10:00 t/m 17:00

Locatie
HAN Campus Nijmegen

Het symposium ‘Design Your Life’! 4 april is dé dag waarop de resultaten van het onderzoeksproject ‘Design Your Life’ gepresenteerd zal worden. Dit innovatieve project heeft als doel jongvolwassenen met autisme en hun begeleiders in staat te stellen hun eigen technologische oplossingen te ontwerpen. Om zo zelfstandig mogelijk te leven.

Prof. Sue Fletcher-Watson is als gastspreker aanwezig. Sue Fletcher-Watson is hoogleraar ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Edinburgh. In haar onderzoek streeft Sue naar betekenisvolle inclusie en neurodivergent leiderschap met een bijzondere aandacht voor autisme. Ook is zij de auteur van het veelgeprezen boek ‘Autism: A New Introduction to Psychological Theory and Current Debate’.

Neemt u deel aan een workshop?Laat u inspireren door workshops als Serious gaming voor social skills, 3D printen en makerschap in een zorgcontext óf ga zelf aan de slag met de toolkit Design Your Life. Meer over de workshops. Klik op de link en scroll verder naar '6 workshops'.

Ontmoet professionals en expertsU kunt leren, netwerken en samenwerken met professionals en experts op het gebied van autisme en technologie. Met de focus op het verbeteren van de levenskwaliteit van jongvolwassen met autisme.

Tot donderdag 4 april!

Meld u aan voor het symposium
telefoon icoon