header afbeelding

Opening Autisme Trefpunt Gemeente Wierden

Datum
25 mei 2023

Tijd
13:00 t/m 14:00

Locatie
Wierden

Het Autisme Trefpunt Gemeente Wierden wil Wierden meer autismevriendelijk maken

Het Autisme Trefpunt Gemeente Wierden heeft als doel om de gemeente meer autismevriendelijk te maken. Dat wil men bereiken door alle kennis en ervaring rondom Autisme (ASS) binnen de gemeente te bundelen. Het betreft een samenwerking tussen Stichting Evenmens Wierden, MEE IJsseloevers, de bibliotheek Wierden, de gemeente Wierden, de NVA en enkele vrijwilligers.

Uitnodiging voor de opening op 25 mei 2023 om 13:00 uur


Donderdag 25 mei 2023 wordt het Autisme Trefpunt gemeente Wierden om 13.00 uur officieel geopend. Het Autismetrefpunt is gevestigd in de Bibliotheek, Pouliestraat 2 in Wierden. Iedereen is van harte welkom!


Wat doet het Autisme Trefpunt?


De verschillende organisaties organiseren samen met de gemeente Wierden en vrijwilligers maandelijks elke laatste donderdag van de maand een inloop van 13.00 – 16.00 uur, met uitzondering van de maand december. Ook is er een aantal avondopenstellingen, zodat werkende mensen ook de mogelijkheid geboden wordt te komen.Het Autisme Trefpunt is er voor iedereen die vragen heeft over ASS (Autisme Spectrum Stoornis). Heb je zelf de diagnose, een naaste of een kind met een diagnose of ben je professional en ben je op zoek naar informatie of heb je vragen over de weg in zorgland? Loop dan geheel vrijblijvend binnen in de bibliotheek, Pouliestraat 2 in Wierden.Er is een mogelijkheid om 1 op 1 of in een groepje in gesprek te gaan in een gespreksruimte in de bibliotheek. De koffie staat altijd klaar.

Er is ook een mogelijkheid om via mail contact te zoeken: autismetrefpuntwierden@gmail.com. Afhankelijk van de vraag kan dan gekeken worden of er een telefonische afspraak ingepland kan worden.

telefoon icoon