Open huis SprInT(pre)Campus Twente

01 februari 2019

Begin 2018 is SprInT(pre)Campus in Apeldoorn gestart met een ICT-zorgvoorziening voor (dreigende) thuiszittende jongeren en jongvolwassenen met autisme, hoogbegaafdheid of AD(H)D in Apeldoorn: SprInT (pre)Campus. Vanaf 2019 starten zij ook met een vestiging in Hengelo aan de Demmersweg 3.

Deze jongeren met autisme, hoogbegaafdheid of AD(H)D hebben een enorme kracht om zich te ontwikkelen. Helaas worden hun talenten vaak ondergesneeuwd doordat er gedacht en gewerkt wordt vanuit beperkingen in plaats van mogelijkheden. Hierdoor is er vaak uitval op school of werk en zitten er veel jongeren thuis.

Er is gebleken dat zij vaak succesvol zijn in een ICT omgeving. SprInT (pre)Campus biedt een zorgvoorziening voor deze groep jongeren en volwassenen waarbij zij de sociaal-emotionele ontwikkeling stimuleren en hen zich laten verdiepen in ICT.

Wilt u meer weten of eens een kijkje komen nemen bij SprInT (pre)Campus in Hengelo of Apeldoorn, neem dan contact op met Dave Giessen of Mirthe Korf via telefoonnummer: 055 – 540 03 33

Op 1 februari 2019 wordt een openhuis georganiseerd zodat u de nieuwe vestiging in Hengelo kunt komen bekijken.

Klik hier voor meer informatie

Op zoek naar nuttige adressen van organisaties, bedrijven en instanties?

Nuttige adressen