header afbeelding

Ontmoetingsplek: voor ouders van kinderen met autisme (ASS)

Datum
10 dec. 2024

Tijd
10:00 t/m 11:30

Locatie
ZwolleDoet! Burgemeester Drijbersingel 11, Zwolle

Wanneer jouw kind een autisme spectrum stoornis heeft kan dit impact hebben op jou als ouder. Merk je dat je hierover niet kunt praten met mensen in jouw kennissenkring? Of met ouders op het schoolplein?

Bij onze 'ontmoetingsplek' vind je steun, herkenning en een luisterend oor. Je kunt met andere ouders in gesprek die in een soortgelijke situatie zitten of hebben gezeten. Het delen van elkaars verhalen kan steunend en ook inspirerend zijn.

ZwolleDoet! organiseert maandelijks ontmoetingsplekken waar alle ouders welkom zijn (het is niet relevant of zij zelf wel/niet met ASS gediagnosticeerd zijn). De ontmoetingsplek is opgezet voor en door ouders. Dat betekent dat ouders zelf de vragen of hun verhaal inbrengen. Zij kunnen met de aanwezige ouders hierover in gesprek gaan. De gesprekken vinden plaats onder leiding van een vrijwillige gespreksleider. Voor de organisatie van de bijeenkomsten zorgt ZwolleDoet!

Om zoveel mogelijk ouders de gelegenheid te stellen om aanwezig te zijn, worden de bijeenkomsten op ochtenden en avonden georganiseerd. Je kunt vrijblijvend komen op de datum(s) wanneer het voor jou uitkomt.

Voor de organisatie is het fijn om vooraf te weten op hoeveel mensen er gerekend kan worden. Daarom vragen we iedereen om zich aan te melden van tevoren

Meer informatie en aanmelden
telefoon icoon