header afbeelding

Lezing over Autisme in Bibliotheek Vriezenveen

Datum
02 okt. 2023

Tijd
19:00 t/m 21:00

Locatie
Bibliotheek Vriezenveen

Op maandagavond 2 oktober kun je tijdens het AutismeCafé in Bibliotheek Vriezenveen een interessante lezing bijwonen met als titel "We doen het niet alleen!". Deze lezing is georganiseerd door Autisme Trefpunt Twenterand en Bibliotheek Twenterand en maakt deel uit van de Week van de Opvoeding. Het gaat over hoe belangrijk het is om hulp te krijgen van vrienden en familie als er iemand met autisme in je gezin is.

Autisme kan best ingewikkeld zijn en invloed hebben op iedereen in het gezin. Marc van Os, die zelf ervaring heeft met autisme en werkt als ambulant begeleider bij Zorgorganisatie de Windroos geeft de lezing en vertelt hierin waarom het zo belangrijk is om mensen uit je omgeving te betrekken bij de zorg voor iemand met autisme. Hij zal dit uitleggen aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Dat maakt het misschien wel herkenbaar voor jou.

Het AutismeCafé is geopend van 19 uur tot 21 uur en de lezing zal starten om 19.30 uur. Iedereen is welkom om naar deze interessante lezing te komen luisteren. De lezing is gratis je kunt je aanmelden via www.bibliotheektwenterand.nl.

telefoon icoon