header afbeelding

2-daagse Prikkelprofiel training in Zwolle op 10 en 24 november 2023 door Nynke Zuurmond

Datum
10 nov. 2023

Tijd
10:00 t/m 16:00

Locatie
Zwolle

Prikkelprofiel training

Het Prikkelprofiel is een methodiek waarbij je met behulp van een werkboek en een kaartspel kinderen en jongeren van 8 tot 16 jaar kan begeleiden in het maken van een eigen Prikkelprofiel (signaleringsplan). Het kind leert door het Prikkelprofiel hoe hij zijn prikkelverwerking is en hoe hij met zijn prikkels en overprikkeling om moet gaan. Door het werken met het werkboek en het kaartspel krijgt hij handvatten die hij dagelijks kan toepassen om sneller weer in de groene fase (relaxt zijn) kan komen en hier langer in kan blijven.

Nynke heeft de diagnose autisme sinds 2014. Vanuit het autisme heb zij veel last van overprikkeling, waardoor zij lange tijd niet goed kon functioneren. Jarenlang heeft zij diverse vormen van begeleiding gehad en pas na haar diagnose kreeg ze de juiste begeleiding. Een groot onderdeel hiervan was de bewustwording op gebied van prikkels en hoe zij hier het beste mee om kan gaan. Nu heeft zij hier meer inzicht in, voelt de signalen van haar overprikkeling sneller en weet wat ze kan doen om weer rustiger en blij te worden. Met haar prikkelprofiel lukt het haar steeds beter om de grenzen te voelen, aan te geven en te hanteren. En die balans gunt Nynke iedereen die moeite heeft met prikkels.

Het Prikkelprofiel geeft haar plezier terug in haar leven en daarom vind ze het zo ontzettend goed dat dit er is, zodat het kinderen en jongeren kan helpen, maar ook de docenten, hulpverleners en ouders.

Kosten:


Training inclusief handboek, werkboeken, kaartspel en heerlijke lunch € 410,00 (excl. btw).

Heb je de materialen al in huis en wil je de training graag volgen? Stuur mij dan even een mailtje voor een kortingscode: info@autismepositief.nl

Waar & wanneer:

Dag 1: 10 november 2023, tijd: 10.00-16.00

Dag 2: 24 november 2023, tijd: 10.00-16.00

Locatie: Lumen Hotel & Events Zwolle, Stadionplein 20, 8025 CP Zwolle

Meer informatie en aanmelden
telefoon icoon